Sex historier dk fleshlight test

sex historier dk fleshlight test

i hans seng og vi så film i sengen, med slik og popcorn, nogen af de dage bad han mig også sove hos ham, så han ikke var helt alene, stakkels far. Jeg var så tændt jeg begyndte at gnubbe lidt på klitten og prøvede på ikke at stønne. Min far arbejdede ved børsen så vi havde nok penge, derfor gik jeg på privatskole. Sagde jeg og kravlede over dynen mens jeg hev i den ene strømpe, bagefter fik jeg den anden strømpe af, jeg var ved at lægge mig tilbage igen da han tog om mig og kyssede mig midt på læberne, bagefter vendte han sig og sagde. Han bragte mig en rose og to store mokaier. Men lige straks efter, jeg stønnede meget højere nu og tog ingen hensyn til om han sov, da tog han fingrene ud, førte dem rundt om mine hotpants i et hurtigt tag, flippede underbukserne af sig selv og kørte det varme dunkende pikhoved over mine. Han lavede lynhurtigt et hul i syningen af hotpantsene og jeg mærkede hans fingre skubbe sig hårdt og hurtigt op i min allerede drivvåde fisse, en plet af ren fissesaft havde dannet sig på sofaen og halvdelen af mine hotpants. På denne måde er det kun mig der kommer til at mangle lidt action. Jeg bøjede mig fremover så vi næsten lå i sidelæns doggy og kunne mærke min orgasme snart kom, hurtigere.

Sex historier dk fleshlight test - Kontakt Danske

Far begyndte at komme med små støn og tempoet blev øget, bare lige lidt, så det blev en langsom kneppe bevægelse, jeg var tæt på at stønne. Jeg lå mig også ned, med ryggen til ham og faldte snart i søvn. Jeg smilede til ham og skubbede ham lidt længere væk, ejj, bare det her kunne have gået grueligt galt svarede jeg og hurtigt lå jeg ham bagover på sofaen med mig imellem benene, jeg tog fat om den klistrede pik og begyndte langsomt at spille. Bedte jeg, han kørte kælende en hånd ned langs ryggen og puttede uden advarsel hans tommelfinger i røven på mig. Sagde jeg med rystende stemme, jeg kunne mærke min næste orgasme var på vej og jeg kunne mærke det blev stort, far var også på vej til klimaks kunne jeg mærke på hastigheden og hårdheden af hans pik, ikke kom oppe i mig. Jeg ved jo også godt mange mænd får stiv pik mens de sover, min far er ikke en undtagelse, men jeg vågnede rimelig meget da jeg mærkede hans pik tæt på mig, og kom i tanke om mine hotpants var i stykker.

Sex historier dk fleshlight test - Sex

Jeg drak det sidste mokai, jeg kunne godt mærke alkoholen og mine røde kinder. Sagde jeg og tog ham på brystet, han trak sig ud og hang lige over mig imens han kiggede lidt forpustet ned på mig. Jeg prøvede forsigtigt så han ikke skulle opdage det, at føre min hånd ned og mærke, og rigtigt nok så var jeg rimelig våd allerede, bare ved tanken om at lægge ved siden af min fars stive pik med hul i trussen. Tre uger efter var min menstruation stadig ikke kommet, jeg tog så en test Yay, jeg skal have fars baby! Han fik endelig knappet og lynet bukserne op og prøvede nu på at smide dem, hvilket virkede umuligt. Han kyssede mig tit på munden, måske var det fordi jeg selv stadig var lidt fuld efter den mokai, og stadig var lidt liderlig efter tidligere, men det føltes ikke som det plejede. Jeg vågnede senere ved at far kom brasende ind på mit værelse, han var døddrukken, han prøvede at liste men det lykkedes ham slet ikke, hej min skat, vil, vil, vil du ikke sove inde ved mig i nat Jeg savner bare din mor. Jeg var en rigtig god pige, lavede altid mine lektier, hjalp alle mulige andre, var den bedste i min klasse til næsten alt.

Kommentarer (1)

  1. sex historier dk fleshlight test sier:

    Emnet har m ske v. N r jeg indsender en.

Legg igjen et Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *